Weihai Snowwing Outdoor Equipment., Ltd.
Kualitas minangka Jiwa Perusahaan
Kualitas minangka Jiwa Perusahaan

Carane Kita Mbantu Sampeyan Tetep Kompetitif

  • PROFESSIONAL TEAM
  • STRICT QUALITY CONTROL
  • SOLVE YOUR PROBLEMS
  • LOTS OF CARBON FIBER FOR OPTIONAL
  1. TIM PROFESIONAL
    Kita duwe departemen sing beda kanggo produk serat karbon, kayata: produk R&D DEP, tim penjualan internasional, tim QC, lan tim Desain lan insinyur serat karbon, kanthi lembaran tabung serat karbon lan bisnis kutub teleskopik karo kita, kita bakal nggawa pengalaman operasi sing paling apik kanggo sampeyan.
  2. KONTROL KUALITAS KETAT
    We nandheske ing kualitas punika nyawa saka perusahaan, supaya kita duwe kontrol kualitas ketat kanggo sheet tabung serat karbon lan produk perusahaan liyane, konfirmasi ketat, pengawasan kualitas ketat, packing ketat, saben aspek kita ketat mung iki kita bisa mbukak dangu lan ing salawas-lawase
  3. MASALAH MASALAH
    Tiang teleskopik lembaran tabung serat karbon lan poros karbon kothong, kita duwe akeh ukuran kanggo opsional, nanging yen ora perlu, aja kuwatir, kita duwe insinyur produk karbon sing bisa mbantu sampeyan ngatasi, sampeyan bisa ngandhani panggunaan sampeyan. lan nuduhake info liyane babagan produk serat karbon sing dikarepake, insinyur kita bakal milih kain serat karbon sing beda-beda lan teknologi rolling sing beda utawa kemajuan prodhuksi liyane kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan.
  4. Kathah serat karbon kanggo pilihan
    Kita bisa nawakake akeh gaya serat karbon kaya tenunan karbon UD 1k 3k 6k 12k, uga bisa menehi kevlar karbon lan kain aramid karbon, modulus standar modulus dhuwur, modulus ultra dhuwur bisa nyukupi kabeh kabutuhan sampeyan.
Ninggalake pesen.

TINJAUAN PELANGGAN

Deleng apa sing dikandhakake para pelanggan babagan produk lan layanan

Wholesaler in Germany

Grosir ing Jerman

    wujiaoxing wujiaoxing wujiaoxing wujiaoxing wujiaoxing

"Kanthi dhukungan sampeyan, sanajan ing taun pandemi, kita bisa ndeleng maneh taun bisnis sing sukses. Bebarengan kita entuk prekara sing apik, lan kita pengin ngucapake matur nuwun khusus kanggo iku "

Distributor in USA

Distributor ing AS

    wujiaoxing wujiaoxing wujiaoxing wujiaoxing wujiaoxing

"Matur nuwun kanggo layanan lan layanan pelanggan sing apik."

End User

Panganggo pungkasan

    wujiaoxing wujiaoxing wujiaoxing wujiaoxing wujiaoxing

"Lintang 5 mung ora cukup ...
Suspensi krasa apik lan pas banget.

Kabar

news01

Pameran

Perusahaan sing netepi "integritas", "kualitas pisanan" ...

Kepiye Serat Karbon Digawe?

Pabrikan, panggunaan, lan masa depan materi sing kuwat lan entheng uga diarani serat grafit ...
liyane >>

Apa Serat Karbon?

Serat karbon, persis kaya swarane - serat sing digawe saka karbon. Nanging, serat iki mung ...
liyane >>